Dirkzwager

Vastgoed

Vacature administratief medewerkster

Soms ben je maar een nummer, en kennen ze niet eens je naam. De grote uitzendbureaus in Nederland zijn er niet voor een goede werkrelatie tussen jou als werkzoekende/ werknemer en de opdrachtgever maar vooral het wegzetten van zo veel mogelijk mensen. Jammer, want zo weet je niet waar je juist iemand zoals jou het beste kan plaatsen.   Wellicht blijkt uit de praktijk dat je veel beter op je plek bent bij het vervullen van een andere functie.

Bij schotgroep is dat anders, wij zijn van origine een Rotterdams familiebedrijf en in de loop der jaren uitgegroeid tot een bedrijf met verschillende divisies. Zo ook een werving en selectiebureau op gebied van schoonmaak, logistiek en industriële schoonmaak. Daarnaast bieden wij ook banen aan bij de andere divisies binnen onze groep, zo zijn de vacatures welke wij kunnen aanbieden zeer uiteenlopend zijn, zoals bijvoorbeeld de vacature administratief medewerkster. Zo kunnen wij iedere werkzoekende, die graag werkt met zijn handen, begeleiden naar een nieuwe uitdaging.

Het werken in de schoonmaak, logistiek of één van de andere branches zorgt ervoor dat je in een gezellig team werkt, bij een eerlijke opdrachtgever en met een goed salaris. Wij vinden persoonlijk contact, jou als persoon en wie jij bent en kunt heel belangrijk. Je bent alles behalve een nummertje, wij kennen je bij je naam en zullen dan ook diverse malen gewoon direct contact met je opnemen.

Niet alleen voor de minder leuke dingen, maar ook zeker om eens bij te praten hoe het gaat, of je het naar je zin hebt of dat we nog iets anders voor je kunnen betekenen. Loop je ergens tegenaan? Dan kun jij ons ook bellen, kom je liever langs? Dat mag ook. Wij nemen de tijd voor je en zoeken samen met jou naar een passende oplossing.

Wil jij werken bij een eerlijke opdrachtgever, met de juiste normen en waarden en terecht komen in één van onze leuke teams? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures op www.werkenbijschotgroep.nl