Dirkzwager

Vastgoed

Ons eerste huis

Wij hebben ons eerste huis gekocht.

Vandaag was de grote dag mijn vriendin en ik hebben samen ons eerste huis gekocht. We hebben er lang over na moeten denken en het was een hoop geregel. We zijn er erg blij mee en zullen jullie vertellen hoe het eruit komt te zien.

Hoe komt ons huis eruit te zien?

Tuin:

Het wordt een groot vrijstaand huis in de wijk de Pomona, in Wageningen. Om het huis heen komt een groot zwart hek en in de voortuin verschillende kleine plantjes en een paar boompjes. Dit zorgt voor wat extra veiligheid, maar oogt ook wat gezelliger. In de achtertuin laten wij een grote veranda bouwen waardoor we als het regent nog steeds in de tuin kunnen zitten. Met deze veranda willen we ook voorkomen dat mensen binnen gaan roken.  Er komt ook een groot zwembad in de achtertuin. Wij houden allebei erg van water en vinden dat een zwembad echt in onze tuin hoort. Dit zwembad kan in de winter volledig afgesloten worden. Het fijne aan dit zwembad is dat het automatisch gereinigd wordt en je de juiste temperatuur in kunt stellen.

Woonkamer:

Ons idee is dat wanneer je vanuit de tuin naar de woonkamer wilt je eerst in een grote keuken terecht komt. In deze keuken staat een groot kookeiland omringd door verschillende kasten en laden. Wij hebben er ook voor gekozen om alles in een matte zwart kleur te maken. Als je de keuken uit bent kom je eerst langs een grote houten eettafel en vervolgens kom je in het woongedeelte. We gaan hier een hele grote grijze hoekbank neerzetten die uitkijkt naar een mega tv. De bedoeling is dat we een soort bioscoopsetting willen. Dus een grote tv en lekkere zitplekken. We hebben ook een surroundset van SONOS voor het geluid van de tv en eventueel voor muziek.

Voor meer informatie over eerste huizen klik hier.