Dirkzwager

Vastgoed

Mijn rol

Wat ik voor u kan betekenen

Omdat ik weet dat ieder mens anders is en verschillende behoeftes heeft is het voor mij belangrijk u eerst uit te nodigen voor een gesprek. In dit gesprek ga ik u vanzelfsprekend een aantal vragen stellen die van groot belang zijn wanneer het erop aankomt de aankoop van een huis of pand te gaan doen. Wanneer ik precies weet wat uw wensen, behoeften en verwachtingen zijn ga ik aan de slag om het droomhuis van uw wens te vinden tegen de beste marktprijs. Uiteraard houd ik constant contact met u totdat u 100% tevreden bent over het resultaat. Dit betekent dat ik u begeleid vanaf dat u besluit een investering te willen gaan doen totdat u het contract getekend hebt. Zo vermijd u vervelende verassingen en kunt u er zeker van zijn dat u bij Dirk Zwager in goede handen bent.

CBD olie kopenIk werk met een team van vastgoed specialisten die samen met u alle mogelijkheden bespreken en onderzoeken om het beste resultaat te kunnen bereiken. Wilt u graag verhuizen naar een andere stad? Of bent u opzoek naar een tweede huis of een vakantiehuis? Dan kan ik u samen met mijn team daarmee helpen. Wij zijn van alle markten thuis zowel voor woningen in Nederland als internationaal. Vooral voor woningen in Frankrijk en Spanje die als vakantiewoning of als huurwoning kunnen dienen geven wij u graag een goed en betrouwbaar advies. De taxatie van het huis dat u wilt kopen of verkopen gaat voor onze rekening en daarnaast krijgt u van ons ook een uitgebreid taxatierapport zodat u precies weet met wat voor woning of pand u te maken hebt en die daarnaast noodzakelijk is voor wanneer u een hypotheek wilt aanvragen.

 

Van maandag t/vrijdag kunt u bij mij terecht voor een persoonlijk advies en een professionele begeleiding, de koffie staat in ieder geval altijd klaar en ik zal u samen met mijn team graag van dienst zijn. Voor meer informatie kunt u telefonisch een afspraak met mij maken op het kantoor of ik kan u thuis een bezoek geven als u dat beter uitkomt. Daarnaast kunt u ook de gratis zoekopdracht op dirkzwagervastgoed.nl invullen. Zodra we iets voor u op het oog hebben zullen we zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor een uitgebreider gesprek en de mogelijkheden hiervan. Of bekijk de pagina met het aanbod van huizen en panden die momenteel te koop staan, wellicht kunt u hier het huis of pand van uw dromen vinden. Mijn bijzondere aanpak en duidelijk verstaanbare taal in de vastgoedwereld is waarom klanten een voorkeur voor mij hebben.