Dirkzwager

Vastgoed

Een energie vergelijk voor een lage energierekening

Je bent misschien bezig met het besparen op je maandelijkse vaste lasten. Dit kan een behoorlijke klus zijn om allemaal uit te zoeken. Met alle verschillende kosten en aanbieders snappen wij bij Consumind dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom helpen we je graag met het verlagen van je maandelijkse vaste lasten zoals je energiekosten. Ook voor andere maandlasten kun je bij ons terecht. Je kunt binnen 5 minuten besparen op je energiekosten met het maken van een energie vergelijk. We vertellen je hier graag meer over.

90% betaalt te veel voor energie

Ruim 90% van de Nederlandse huishoudens betaalt te veel voor hun gas en stroom. Dit komt simpelweg doordat ze nog nooit zijn overgestapt. Hierdoor blijft er onnodig veel geld liggen bij energieleveranciers. Dit is zonde, want dit bedrag kan zomaar oplopen tot wel 300 euro. Jij wil toch ook niet bij deze groep horen? Maak daarom een energie vergelijk.

800.000 huishoudens starten een energie vergelijk

Al meer dan 800.000 huishoudens gingen je voor en hebben al een energie vergelijk gemaakt omdat zij niet bij de groep willen horen die te veel betalen. Dit geeft wel aan dat het super makkelijk is én dat je echt kunt besparen. Een gemiddelde besparing liep op tot wel 300 euro en dat alleen door het verlagen van de energiekosten. Het maken van een energie vergelijk doe je aan de hand van je persoonlijke gegevens en een recentelijk jaarverbruik van jouw woning. Hierdoor kan de energievergelijker een juiste vergelijkig voor je maken en rekening houden met alle kosten die gelden in jouw regio en bij de energieleverancier. Je krijgt hierdoor een kloppend beeld van je energierekening en de mogelijke besparing die Consumind voor je kan realiseren. Mocht je willen overstappen, dan regelen wij het voor je. Het enige wat jij hoeft te doen is je meterstanden doorgeven. Start vandaag nog met het maken van een energie vergelijk en bespaar direct op je kosten voor gas en stroom. Het besparen op je vaste lasten begint bij het verlagen van je energiekosten.